Suunnittelusta asennukseen

YBT Oy on laadukkaiden betonivalmisosien valmistaja, joka tarjoaa tarvittaessa täyden palvelun suunnittelusta asennukseen. Sukupolvelta toiselle kantavat betonirakennukset kestävät aikaa, kulutusta ja katseita.

Perheyrityksen historia on alkanut jo vuonna 1958. Pitkät perinteet antavatkin toiminnallemme vankan perustan. YBT on kuulunut vuodesta 1998 korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan.

Tuotantotehtaamme sijaitsevat Ylitorniolla (pääkonttori), Raahessa ja Kuhmossa. Lisäksi YBT on osakkaana Prefabmästarna Sverige AB:ssa, jonka tuotantotehdas sijaitsee Öjebynissä.

Palveluksessamme työskentelee 50 betonialan ammattilaista, jotka toteuttavat työn turvallisesti ja laadukkaasti tehdasolosuhteissa. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja kustannuksia säästävän toiminnan.

Vastuu ympäristömme hoidosta on tärkeä osa arvomaailmaamme. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ympäristön vaatimukset. Käytämme raaka-aineita ja energiaa tehokkaasti. Kierrättämällä kuormitamme ympäristöä vähemmän. Tehdastuotannossa syntyy jätettä kymmenen kertaa vähemmän kuin työmaaolosuhteissa.

 

Rakennamme parasta betonista

ybt_kartta_tehtaat_2

Mediapankki

logo
www-ybt-fi

YBT-historiikki

BETONICO

Betonico on kolmen lappilaisen betoni- ja kuljetusalan yrityksen muodostama vientirengas.  Me tarjoamme kokonaisvaltaisia betonirakentamisen ratkaisuja ja kuljetuspalveluita Norjassa sekä muualla Pohjoiskalotilla. Tunnemme pohjoisen olosuhteet ja teemme työmme vuosikymmenten mittaisella kokemuksella. Toimintamme lähtökohtina ovat kestävä ja innovatiivinen rakentaminen sekä toimitusvarmuus. YBT Oy, Betroc Oy ja Sorakukkola Oy ovat saaneet Euroopan alukehitysrahaston tukea yhteisesti toteutettavalle Norjan vientikaupan selvityshankkeelle: Betonituoteyhteenliittymäselvityksen avulla Norjan markkinoille. Hankkeen kestoaika on 1.5.3016-30.4.2018 ja sen tavoitteena on kartoittaa betonituotteiden markkinointimahdollisuudet Norjassa. Hankkeella tavoitellaan kansainvälistymisvalmiuksia ja etabloitumista uudelle markkina-alueelle.

ybt_rahoittajalogot