Från projektering till montering

YBT Oy producerar kvalitativa färdigprodukter av betong, och vid behov erbjuder vi allt från projektering till montering. Betongbyggnaderna som håller generation efter generation håller över tid och tål såväl slitage som att ses på.

Familjeföretagets historia startar år 1958. Den långa traditionen borgar för goda kvaliteter för vår verksamhet. Sedan år 1998 noteras YBT i den högsta AAA-kreditvärdighetsklassen.

Våra fabriker ligger i Ylitornio (huvudkontor), Brahestad och Kuhmo. YBT är dessutom delägare i Prefabmästarna Sverige AB, som har fabrik i Öjebyn.

Vi engagerar 50 yrkesmän inom betongbranschen, vilka utför arbetet på ett säkert och kvalitativt sätt i fabriksmiljö. Det möjliggör en effektiv och kostnadsbesparande verksamhet.

Ansvaret för vår miljö är en viktig del av vår värdegrund. Enligt principen om hållbar utveckling tar vi hänsyn till miljökraven i all vår verksamhet. Vi använder såväl råvaror som energi på ett effektivt sätt. Genom återvinning utövar vi mindre belastning på miljön. Fabriksproduktion genererar tio gånger mindre mängd avfall jämfört med byggarbetsplatser.

ybt_pic

Vi bygger det mesta och det bästa av betong.

ybt_kartta_tehtaat_2

Mediabank

www-ybt-fi